Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

You're never too old to become younger


Onze Blog

Een doorlopende reeks van informatieve vermeldingen

Ons meeste recente blogbericht

17/04/2020

XENYMPHUS werkt buitengewoon doeltreffend en daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een XENYMPHUS kuur naast goed ook heerlijk en weldadig, waardoor u als herboren “er weer tegen aan kunt”. Zo heeft de Griekse wijsheid: “een gezonde geest in een gezond lichaam” nog niet aan actualiteit ingeboet.

De onderzoekingen voor de samenstelling van de XENYMPHUS lijn zijn gedaan door het cosmetisch/farmaceutisch laboratorium van MEDEX. Gebruik is gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit. Gezocht is naar synergisme in werking en componenten. Het spreekt vanzelf dat van gemicroniseerde algen gebruik gemaakt wordt, en dat de meest actieve alg is gebruikt. Deze resultaten mag u verwachten van MEDEX-research.

De combinatie: synergisme en luxe van de lijn maakt, dat een XENYMPHUS kuur absoluut het beste is wat op dit gebied beschikbaar is voor de man en de vrouw, die zich het beste wil…, en kan veroorloven.


Onze Blog

Een doorlopende reeks van informatieve vermeldingen

Ons meeste recente blogbericht

14/04/2020

Iedereen kan een strak lichaam hebben!!! 

One moment of joy on your lips, the rest of your life problems on your hips#ultrasonic slimming gel#plaatselijk afslanken#wegcellulite#20%afnamevetgehalte#krachtigensnel#gratis bindweefselroller bij aankoop van het product.  


13/04/2020

De producten van medex staan online op mijn website samen met de webshop, als jullie iets willen bestellen, geef het door en ik doe het nodige.  Dank jullie wel alvast.  Groetjes Ilse


16/03/2020

Corona-maatregelen bij privé wellness well-care Zutendaal: wij hebben besloten om onze wellness volledig te gaan sluiten en dit tot 18/05, zowel voor de wellness als alle behandelingen, om mee te helpen aan de gezondheid van onze bevolking en om het virus geen kans te geven op verdere verspreidingen, wij willen u danken voor u begrip.

Wij wensen hierbij iedereen een goede gezondheid toe.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid goed op en wachten af tot nader inzien.

Liefs Ilse Bijnens