Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

Well-Care: privé wellness & massage Zutendaal

Onze Blog

Een doorlopende reeks van informatieve vermeldingen

Ons meest recente blogbericht

29/06/2020

✅✅✅ Groen licht voor de wellness deze kunnen doorgaan vanaf 1/07 mits de nodige maatregelen, ook de behandelingen kunnen vanaf 1/07 uitgevoerd worden! Dus wil jij je afspraakje boeken in de periode vanaf 1/07 neem dan zeker contact op 0495/86 55 15.

Wat mag je doen bij Well-care?

maak een afspraak bij well-care voor 1 van onze behandelingen of massage of wellness 3 of 2 uur met 2 personen voor de privé wellness

zorg dat je een mondmasker bij hebt (verplicht)

bij het binnenkomen en buiten gaan de handen ontsmetten, is ter plaatste

bij het binnenkomen wegwerpzakjes voor over de schoenen, is ter plaatse

ben je ziek, koorts, keelpijn, hoesten, bel tijdig je afspraak af

ben je met iemand in contact gekomen met Covid-19 of heeft iemand van je gezin Covid-19, annuleer je afspraak

de betaling liefs op voorhand

de badkamer blijft gesloten, dus de omkleedruimte is in de blokhut, TIP doe iets gemakkelijk aan.( enkel voor de massage) voor de privé wellness is de gehele wellness beschikbaar.

ikzelf voer de behandeling uit met mondmasker, veiligheidsbril in een volledig cleane ruimte met de nodige zorg voor de veiligheid

bij boeking van een arrangement 2 of 3 uur, hebben wij wegwerphanddoeken voorzien, de badjas mogen jullie meenemen en de slippers ook.

Als je het eens bent met deze

mag je een afspraak maken op 0495/86 55 15, liefs Ilse

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag in de wellness.

🆕 @ well-care verblijf 6 uur lang in de wellness. ☎️ voor info.

Ons meest recente blogbericht

17/06/2020

Wij zijn blij U terug te mogen verwelkomen vanaf 1/07/2020 na de corona-maatregelen die wij in acht moesten houden wegens de veiligheid voor iedereen.

Daarom kunnen jullie vanaf heden een afspraak inplannen in jullie agenda voor een wellnessmomentje met jullie tweetjes.  Wij kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen. Groetjes Ilse Bijnens

Ons meeste recente blogbericht

17/04/2020

XENYMPHUS werkt buitengewoon doeltreffend en daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een XENYMPHUS kuur naast goed ook heerlijk en weldadig, waardoor u als herboren “er weer tegen aan kunt”. Zo heeft de Griekse wijsheid: “een gezonde geest in een gezond lichaam” nog niet aan actualiteit ingeboet.

De onderzoekingen voor de samenstelling van de XENYMPHUS lijn zijn gedaan door het cosmetisch/farmaceutisch laboratorium van MEDEX. Gebruik is gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit. Gezocht is naar synergisme in werking en componenten. Het spreekt vanzelf dat van gemicroniseerde algen gebruik gemaakt wordt, en dat de meest actieve alg is gebruikt. Deze resultaten mag u verwachten van MEDEX-research.

De combinatie: synergisme en luxe van de lijn maakt, dat een XENYMPHUS kuur absoluut het beste is wat op dit gebied beschikbaar is voor de man en de vrouw, die zich het beste wil…, en kan veroorloven.


Onze Blog

Een doorlopende reeks van informatieve vermeldingen

Ons meeste recente blogbericht

14/04/2020

Iedereen kan een strak lichaam hebben!!! 

One moment of joy on your lips, the rest of your life problems on your hips#ultrasonic slimming gel#plaatselijk afslanken#wegcellulite#20%afnamevetgehalte#krachtigensnel#gratis bindweefselroller bij aankoop van het product.  


13/04/2020

De producten van medex staan online op mijn website samen met de webshop, als jullie iets willen bestellen, geef het door en ik doe het nodige.  Dank jullie wel alvast.  Groetjes Ilse


16/03/2020

Corona-maatregelen bij privé wellness well-care Zutendaal: wij hebben besloten om onze wellness volledig te gaan sluiten en dit tot 30/06 zowel voor de wellness als alle behandelingen, om mee te helpen aan de gezondheid van onze bevolking en om het virus geen kans te geven op verdere verspreidingen, wij willen u danken voor u begrip.

Wij wensen hierbij iedereen een goede gezondheid toe.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid goed op en wachten af tot nader inzien.

Liefs Ilse Bijnens