Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

Well-Care: privé wellness & massage Zutendaal

Lichaamspakking kleiscrub ritueel:

Lichaamspakking en kleiscrub ritueel: de huid wordt eerst gescrubd, daarna een wrapping of kleipakking dat ongeveer 15 minuten moet intrekken, afhalen en een volledige massage achterkant van 45 minuten.

Hier kan je kiezen uit volgende kleiscrub rituelen nl. Coleseed, Cranberry en de Waddensilt.

Deze behandeling duurt 75 min in totaal.


Clayscrub Coleseed: 70€ 

Deze scrub is op basis van vitamine A en E en omega 3-6-9, deze scrub is voor het hele lichaam, in het bijzonder voor rug en armen.


Clayscrub Cranberry: 70€ 

Deze scrub is op basis van veenbessen met anti-oxidanten en slijmstoffen. Voor het gehele lichaam: speciaal voor buik en benen.


Clayscrub Waddensilt: 70€

Deze scrub is op basis van mineralen en oliga-elementen waaronder calcium, magnesium en jodium.
Lichaamswrapping:

Lichaamspakkingen wrapping: de huid wordt eerst gescrubd, daarna wordt 1 van de wrappingen aangebracht, 15 minuten laten intrekken, afnemen en eindigen met een volledige massage van de achterkant 45 minuten. Je kan kiezen tussen 4 wrappingen, Ocean, Lavendula, Limus en de Camphor wrapping. Deze behandeling duurt 75 min.


Ocean Wrap: 75€

De algen bevatten een grote hoeveelheid mineralen welke zorgen voor een verbetering van de doorbloeding en verlevendiging van het weefsel zodat afvalstoffen via een verbeterde lymfedrainage sneller kunnen worden afgevoerd. Een algenpakking werkt derhalve afslankend en verstevigend, heeft een zeer ontspannende werking en verbetert de gehele conditie van het lichaam.


Lavendula wrap: 75€

Deze wrap is een ontspannende pakking met een verzachtende werking voor de probleemloze huid. De huid wordt weer zacht en soepel, waardoor men weer als herboren van de behandeling opstaat. De heerlijke geur van lavandel zorgt voor een optimale onspanning.

Werkt in het bijzonder gunstig bij mensen met stijve, stramme of vermoeide spieren.


Limus wrap: 75€

Deze wrap bevat mineralen uit de Drentse veengrond, een weldaad voor de huid. Deze wrap is goed voor soepele gewrichten en spieren, een strakke huid, een zachte huid, kortom een schonere huid.


Camphor wrap: 75€

Deze wrap wordt gebruikt voor huidtype - huid met verstopte poriën en eczeem-achtige huid. Voor het gehele lichaam, gebaseerd op echte kamfer. Deze heeft een verfrissende werking op de huid. De combinatie met kamfer, algen en mineralen in deze pakking regelt ook de bloedcirculatie waardoor de pakking ook voor een goede lymfedrainage zorgt.